Balletstudio DanZin

Onze balletstudio is een gezellige school met verschillende dansstijlen voor jong en oud. Iedereen is welkom!

Start nieuwe seizoen

Lieve ouders en leerlingen,

De zomervakantie is alweer bijna voorbij en het nieuwe dans- en theaterseizoen staat weer voor de deur. Ik hoop dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad.

Deze nieuwsbrief is belangrijk omdat er informatie instaat over de voorstelling, de nieuwe locatie en mijn afwezigheid straks.

Dit seizoen staat er een hoop te gebeuren; met stip op nummer 1 onze eigen productie!  De voorbereidingen hiervoor zijn al een jaar in volle gang en verlopen zeer voorspoedig.Ik heb er super veel zin in. Het is altijd een bijzonder- en mooi proces.

Voor alle lessen/repetities en zeker de doorlopen geldt dat het echt van belang is dat iedereen op tijd en aanwezig is! Ik kan dit niet vaak genoeg benadrukken.

Hierbij nogmaals de belangrijke data:

  • Zondag 26 januari 2020, solisten repetitie/zang
  • Zondag 16 februari 2020, doorloop / orkestrepetitie
  • Zondag 19 april 2020, doorloop / orkestrepetitie
  • Zondag 24 mei 2020, filmopnames / doorloop / orkestrepetitie
  • Woensdag 17 juni 2020, repeteren Zaantheater
  • Vrijdag 19 juni 2020, repeteren Zaantheater
  • Woensdag 24 juni 2020, repeteren Zaantheater
  • Donderdag 25 juni 2020, GENERALE REPETITIE ZAANTHEATER
  • Zondag 28 juni 2020, VOORSTELLING 2 X

Ook staan er een hoop andere projecten op de agenda, waarvan ik jullie later op de hoogte zal brengen.

Door de verhuizing naar de Westzijde 168, en de daarbij behorende verbouwingen, beginnen we een week later dan gepland. Alle lessen zullen vanaf de week van 9 september van start gaan. Ik heb al een paar keer mogen kijken naar de nieuwe studio’s, ze worden prachtig!! Houd er wel rekening mee dat nog niet alle ruimtes klaar zijn voor gebruik en dat soms nog niet alles zal lopen zoals gepland. Zie ook de mail hierover van Fluxus via de app.

In de week van 9 september ben ik aanwezig om de kinderen wegwijs te maken en te zorgen dat de overgang naar de nieuwe studio goed verloopt.

Tijdens mijn afwezigheid kunnen jullie voor vragen e.d. terecht bij zowel Giovanni en Ester van Groen. Giovanni neemt tijdens mijn afwezigheid de lessen over. Ester richt zich op de organisatorische kant. Beiden staan tijdens mijn afwezigheid in contact met mij.

Wel zou het kunnen zijn dat door omstandigheden antwoorden iets langer op zich kunnen laten wachten. Om Ester een klein beetje te ontlasten geniet het onze voorkeur om bij vragen van algemene aard dit via de email te doen. Bij dringendere zaken zoals ziekmeldingen etc. kunnen jullie haar bereiken via de groepsapps.

Wij vragen jullie begrip hiervoor.

Ik verheug me op een creatief dans- en theaterseizoen!

Liefs, Susanna