Balletstudio DanZin

Onze balletstudio is een gezellige school met verschillende dansstijlen voor jong en oud. Iedereen is welkom!

Twee previews: Nachtparade Zaantheater en FluXus By Night!

25 januari 2020: Nachtparade Zaantheater

DanZin mag dit jaar meedoen tijdens het Nationaal Theaterweekend aan de professionele Nachtparade in het Zaantheater.

"Dit jaar vieren we het vijfjarige jubileum van de Nachtparade: FEEST! Ooit begonnen als onderdeel van het Nationaal Theaterweekend en nu uitgegroeid tot een uniek off the grid Theaterfestival. Jonge en ervaren theatermakers trakteren je op pop-up voorstellingen, theatrale ontmoetingen en korte acts op vreemde plekken als een kleedkamer, de artiestenfoyer, de orkestbak, de fietsenkelder, de goederenlift en de bierkelder.

Elk kwartier start er een andere voorstelling en stel je je avond zelf samen. De voorstellingen variëren in lengte van 15 tot 40 minuten. Tussen de voorstellingen door nodigen we je uit om in de huiskamer en muzikale hart van de Nachtparade, de foyer, onder het genot van een drankje te komen luisteren naar lokaal zang- en singer-songwriter talent." Lees meer via: https://zaantheater.nl/tickets/de-nachtparade-2020/ .1 februari 2020: FluXus By Night

Op 1 februari neemt DanZin deel aan FluXus By Night.

"Je creatieve jaar feestelijk openen? Kom zaterdag 1 februari naar FluXus by Night: hét moment om je even onder te dompelen in de wereld van FluXus. Een feest waarmee we samen met jou het twintigjarig bestaan van FluXus vieren én de opening van onze nieuwe locatie in de voormalige Verkadefabriek te Zaandam. Entree is vrij.

SPECTACULAIRE OPENING
Zorg dat je er op tijd bent, want de opening op het binnenplein van de Verkadefabriek wil je niet missen! Bij FluXus betrokken kunstenaars, professionals en 50 theaterleerlingen geven een spectaculaire (licht)show waarna de burgemeester het officiële startsein geeft voor de bijzondere avond.

OP EXPERIENCE
Tussen 20.00 en 22.30 uur kun je zelf door onze locaties op Westzijde 148 en 168 dwalen of mee op theatrale experience. Onderweg geniet je van verrassende acts en inspirerende workshops. Krijg een voorproefje van het Animatiefilm Festival, luister naar De FluX Popschoolbandjes, bewonder foto’s van de Zaanse Beeldbrigade, doe mee met het Multiculturele Meezing-event, ontdek de 3d printer in het FluXlab, maak zelf muziek en nog veel meer.

TEN HUT SLUIT AF
FluXus by Night wordt om 23.00 uur afgesloten met een werelds optreden van de Amsterdams-Zaanse band Ten Hut."